4.5.12

ΣΟΚ - Πατέρας έπαιξε στα χαρτιά την... ανήλικη κόρη του

Το πάθος του για τα χαρτιά ήταν μεγάλο, τα χρέη, που είχαν δημιουργηθεί από αυτό, είχαν αρχίσει να τον πνίγουν, άλλη λύση δεν έβρισκε για να το καλύψει και για αυτό αποφάσισε... να ανταλλάξει το χρέος του με την ανήλικη κόρη του.
Το περιστατικό συνέβη στη νοτιοανατολική Τουρκία και το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνισή της στις 4 Απριλίου.
Καθώς η ίδια γνώριζε το πάθος του συζύγου της για τα χαρτιά και το μεγάλο χρέος που είχε, υποψιάστηκε ότι η εξαφάνιση της κόρης της δεν ήταν καθόλου τυχαία... Το φόβο της αυτό δεν δίστασε να τον εξομολογηθεί και στην Αστυνομία.
Από την πλευρά του, βέβαια,  ο πατέρας της κοπέλας αρνιόταν τις κατηγορίες και δήλωνε ότι δεν γνώριζε ούτε που βρίσκεται η κόρη του, αλλά ούτε και ο 20χρονος συμπαίκτης του στα χαρτιά.
Στηριζόμενος στις καταγγελίες της μητέρας, η Αστυνομία πήγε στον πρόχειρο οικισμό, τόπο κατοικίας των εργατών της περιοχής, αλλά και του 20χρονου Μεχμέτ Καραμούς, όπου και εντόπισε την ανήλικη κοπέλα μέσα σε μια σκηνή.
Οπως ήταν φυσικό ο 20χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, παρότι ο ίδιος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την αντάλλαξε για το χρέος του.
Πάντως αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί και ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου