5.5.12

Οι παραλίες απειλούν ...τις Κάλπες !!

 ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ !!
Αυξημένες θερμοκρασίες με λίγες τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 05 Μαΐου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 ως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 ως 27 στη Δυτική Ελλάδα, 16 ως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, μέτριοι και τοπικά ισχυροί δυτικοί στα νοτιότερα πελάγη. Μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και μέτριοι νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους με την ίδια ένταση.: meteo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου