17.5.12

Η ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ


από Αναγνώστη 

Επιτέλους λαμόγια συνδικαλιστές του ΑΛΤΕΡ. Ποιοι νομίζεεε ότι είστε: Τι προσπαθείτε να κάνετε:Δήθεν καλειτε αύριο γενική συνέλευση για να καταθέσετε προταση στον Κουρή για επαναλειτουργία του καναλιού

ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

1. ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ( καλως δικαίωμα του καθενός ) τον Νοέμβρη
2. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ( κακως δικαίωμα του καθενός να θέλει να δουλεύει και απλήρωτος )
3  ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  ( ειστε άθλιοι γιατί δεν κρατήσατε επίπεδο αξιοπρέπειας)
4. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ  ( αθλιο πάνω στη δική μας πλάτη )
5. ΧΛΕΥΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΥΡΗ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΊΨΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ( παρανομο και καταχρηστικό )
6.  ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ( αθλιο- καταχρηστικό και αντισυνταγματικό )
7  ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΥΡΕΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 650 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ 
8 ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK  ( ειναι καταγεγραμμενα και σας περιμένουν )
9. ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ  ( αθλιοι συνδικαλιστές εσεις οι ίδιοι το κλεισατε τοτε και προσπαθειτε να κάνετε τους ΗΡΩΕΣ )  
10 . ΚΑΛΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ:
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ  -- ΝΑ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  -  ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ . ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΡΟΥΣ 
11 ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ . ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ    
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ  ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ 
ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ   ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ.
ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ  ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.
Εργαζόμενος ΑΛΤΕΡ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου