" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.7.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 23ης Μαρτίου και Αρτέμιδος


Μέτρα κυκλοφορίας επί των οδών 23ης Μαρτίου και Αρτέμιδος


Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, λόγω εργασιών των συνεργείων του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση της 240/2012 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αρτέμιδος, όπου θα  κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας:
1. στο τμήμα μεταξύ του κόμβου Αρτέμιδος – Κιλκίς – Κροντήρη («γέφυρα ΟΤΕ») και του κόμβου Αρτέμιδος – Σταδίου – Είρας – Μεσσήνης («γέφυρα Παλιού ΚΤΕΛ») θα απαγορευθεί η στάθμευση στο ρεύμα με κατεύθυνση προς βορρά και θα κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας,
2. στο τμήμα μεταξύ του κόμβου Αρτέμιδος – Σταδίου – Είρας – Μεσσήνης («γέφυρα Παλιού ΚΤΕΛ») και του κόμβου Αρτέμιδος – Λεΐκων («γέφυρα Λεΐκων») θα απαγορευθεί η στάθμευση στο ρεύμα με κατεύθυνση προς βορρά μεταξύ των οδών Σταδίου και Αγ. Γεωργίου.
3. στο τμήμα μεταξύ του κόμβου Αρτέμιδος – Σταδίου – Είρας – Μεσσήνης («γέφυρα Παλιού ΚΤΕΛ») και του κόμβου Αρτέμιδος – Λεΐκων («γέφυρα Λεΐκων») θα απαγορευθεί η στάθμευση στο ρεύμα με κατεύθυνση προς νότο μεταξύ των οδών Μπομπολέτη και Σταδίου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να διευκολύνουν και να βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη υλοποίηση των παρεμβάσεων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου