" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

28.7.12

Μαγικές βραδιές όπερας στην Costa Navarino


Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές με τη σοπράνο Κάτια Πάσχου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι διαμείνουν στην Costa Navarino, στις 9 και 10 Αυγούστου. Η διάσημη σοπράνο Κάτια Πάσχου, με τη συνοδεία του πιανίστα Μανώλη Παπασηφάκι, έχει σχεδιάσει δύο μοναδικές βραδιές για όσους από τους διαμένοντες στην Costa Navarino παρευρεθούν στο Anax Lounge & Bar, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 8 μ.μ. 

Πιο αναλυτικά, η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει γαλλικά τραγούδια των Poulenc, Satie, Hahn, Debussy αλλά και ένα μικρό αφιέρωμα στο έτος Massenet. Για την επόμενη βραδιά η διάσημη σοπράνο υπόσχεται μαγικές μουσικές εμπειρίες με ιταλική όπερα από Puccini και Verdi, αλλά και ανάλαφρα χορευτικά βαλς από την γερμανική και ελληνική οπερέτα. 

Πληροφορίες: Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., www.costanavarino.com , Navarino Dunes, Costa Navarino 24001, Μεσσηνία, τηλ. επικοινωνίας: 27230 97000.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου