" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.7.12

Βούλα Παπαχρήστου ...Αντε και στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής !

Τα χρυσαυγίτικα τουίτ που κατέβασε από το Twitter της η Βούλα Παπαχρήστου

Ο αποκλεισμός της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του «χαζού αστείου» tweet που είχε κάνει για τους αφρικανούς και τα κουνούπια ήταν πιθανότατα απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Το iefimerida παρουσιάζει τα υπόλοιπα σχόλια που φέρεται να κατέβασε από το λογαριασμό της.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε σήμερα το iefimerida.gr η Βούλα Παπαχρήστου, παρά τη δημόσια συγνώμη της είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες από 45άρι με χαραγμένο το «Μολών Λαβέ» αλλά και βίντεο με τίτλο «γάμα τον κωλότουρκο».

Ωστόσο, η αθλήτρια είχε ανεβάσει τις προηγούμενες ημέρες ακόμα πιο «σκληρά» σχόλια στο λογαριασμό της.

Για παράδειγμα, στις 19 Ιουλίου έδινε σύνδεσμο προς το ακροδεξιό site Hellenic Pride που είχε άρθρο με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή σβήνει φωτιές την ώρα που οι “νεολέρες” των κομμάτων κάνουν κάμπινγκ με τα λεφτά του Λαού»

Ενώ τρεις μέρες πιο πριν, η Βούλα Παπαχρήστου είχε κάνει retweet άρθρο της Χρυσής Αυγής για την δημοσκοπική της άνοδο...

Στις 17 Ιουλίου, είχε κάνει retweet συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Crash ενώ στις 20 Ιουλίου του είχε ευχηθεί χρόνια πολλά.  «Να είσαι πάντα γερός και αληθινός»...

Δείτε τα στιγμιότυπα τα οποία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τα κομμένα σχολια της Βούλας Παπαχρήστου:
ΚΛΙΚ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου