1.7.12

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον Αγιο Φλώρο -ΑΔΕΛΦΙΑ οι επιβάτες του μοιραίου ΙΧ

Νεα τραγωδία στους δρόμους ου Νομού μας με θύματα νέα παιδιά. Αλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην Μεσσηνία , στον Αγιο Φλωρο.
Δυο αδέφια ήταν τα σημερινά θύματα. Ο ένας σκοτώθηκε , ο δεύτερος ευτυχώς δείχνει να ξεπερνά τον σοβαρό τραυματισμό του. Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος του χωριού Άγιος Φλώρος, αφησε ο 25χρονος Βαγγέλης Σταθόπουλος, ενώ από τα συντρίμμια του I.X. που καταστράφηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκε τραυματίας ο αδελφός του Παναγιώτης, που ήταν συνοδηγός και νοσηλεύεται βαριά στο Γενικό Νοσομείο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την Τροχαία Καλαμάτας, ο εκλιπών που έλκει την καταγωγή του από τα Τσουκαλαίϊκα /Μελιγαλά, σήμερα  το Ι.Χ. που οδηγούσε, από άγνωστη αιτία ξέφυγε από τη πορεία του, και καρφώθηκε σε ελαιόδεντρα προφανώς λόγω ταχύτητας.
Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας, και της Express Service, που έφθασαν στο τόπο του δυστυχήματος, ανέσυραν τα δυο αδέλφια, και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου οι θεράποντες ιατροί, διέγνωσαν ότι ο μικρότερος αδελφός ήταν νεκρός, και ο μεγαλύτερος βαριά τραυματίας, αλλά διέφυγε οριστικά το κίνδυνο.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Καλαμάτας κατεβαλλαν υπερανθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τον τραυματισμένο αδελφό και όλα δςείχνουν ότι το καταφεραν.
Η τραγωδία ανείπωτη για τους γονείς των παιδιών στα Τσουκαλεικα που τα περίμεναν στο σπίτι…messinea.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου