12.8.12

Τον έσωσαν πριν πνιγεί στο πηγάδι


Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει για άγνωστους λόγους ένας ηλικιωμένος στο Κρανίδι Αργολίδας, πέφτοντας σε ένα βαθύ πηγάδι με αρκετό νερό. Σώθηκε, όμως, χάρη στην αυτοθυσία ενός συγχωριανού του που κατέβηκε στον πυθμένα και τον κράτησε ζωντανό!
Στις κοινότητες Λουκαΐτι και Ηλιόκαστρο σήμανε συναγερμός όταν ένας από τους κατοίκους είδε τον ηλικιωμένο να πέφτει στο πηγάδι. Πολλοί έτρεξαν στο σημείο να δουν τι είχε συμβεί και ένας από αυτούς, με την βοήθεια και άλλων συγχωριανών του, κατέβηκε με σχοινί στο πηγάδι και άρπαξε στην αγκαλιά του τον ηλικιωμένο ο οποίος δεν είχε βυθιστεί, κρατώντας τον με δυσκολία στην επιφάνεια.
Χάρη στην ηρωική του προσπάθεια, παρέμειναν έτσι ώσπου να φτάσει η διασωστική ομάδα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου και να κατεβεί στον πυθμένα ένας πυροσβέστης, ο οποίος έδεσε τον ηλικιωμένο για να μπορέσουν οι συνάδελφοί του να τον ανασύρουν στο χείλος του πηγαδιού. Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου με ελαφρά τραύματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου