13.8.12

ΝΕΑ αυτοψία στην κατολίσθηση της Κορώνης !

Σήμερα 13/8/2012 με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.  Μεσσηνίας  κ. Παν. Αλευρά , κλήθηκε για τέταρτη φορά ο  κ. Μαραβέας Χρύσανθος , μελετητής του έργου της αντιμετώπισης της κατολίσθησης της επαρχιακής οδού εισόδου Κορώνης, προκειμένου να εξετασθεί  για μία ακόμα φορά και επιστημονικά η αναγκαιότητα ή μη επέκτασης του πασσαλότοιχου προς την Κορώνη.
  Υπό την προεδρία του Αντ/ρχη ο μελετητής ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας, για την πορεία εκτέλεσης του έργου και  έλαβε υπόψη τα στοιχεία της μελέτης. Κατέληξαν να επισκεφθούν το έργο για να εξετάσουν τις επί τόπου συνθήκες.
 Σημειωτέον ότι πρόκειται για ένα δύσκολο τεχνικά έργο ,που απαιτεί ειδικό εξοπλισμό μηχανημάτων, προϋπολογισμού 2,30 εκατομμύρια  ευρώ και  εντάχθηκε με απόφαση του Περ/χη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο ΔΕΠΙΝ /ΕΣΠΑ.
  Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρακολουθεί την πορεία εκτέλεσης του έργου με υπευθυνότητα και με βάση τα επιστημονικά δεδομένα και βασικό στόχο να εκτελέσει το τεχνικά αρτιότερο έργο, ώστε να πετύχει την ασφάλεια και την άνεση  στην λειτουργία της 9ης Επαρχιακής Οδού στην είσοδο της Κορώνης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου