19.10.12

Αστυνομικός απειλούσε με αυτόφωρο αντιδήμαρχο γιατί του πήραν τις πινακίδες !

ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

 Σκηνές απείρου κάλους με πρωταγωνιστή ένστολο ο οποίος υπηρετεί στη Δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, με αφορμή την αφαίρεση από Δημοτικούς Αστυνομικούς των πινακίδων κυκλοφορίας  από το αυτοκίνητό του.
Όλα ξεκίνησαν όταν Δημοτικοί Αστυνομικού μετέβησαν μετά από τηλεφώνημα στον πεζόδρομο της Ηφαίστου ο οποίος μετατρέπεται καθημερινά σε παρκινγκ Ι.Χ. και δικύκλων.
Μεταξύ των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων, ήταν και το Ι.Χ. αστυνομικού του οποίου το επώνυμο παραπέμπει σε γνωστό λαϊκό αοιδό, που εμφανίζεται συχνά και σε πανηγύρια στην περιοχή, με θαυμαστές ιδιαίτερα μεταξύ των ΡΟΜΑ.
Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί προχώρησαν στην αφαίρεση των πινακίδων σε όλα τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων και του αστυνομικού.
Η συνέχεια είναι όλα τα …λεφτά, καθώς όταν ο ένστολος αντελήφθη πως του είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες μετέβη στην Δημοτική Αστυνομία και απαιτούσε την επιστροφή τους, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να απειλεί με σύλληψη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθώς και τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, επειδή κατά την αφαίρεσή τους του προκάλεσαν δήθεν φθορά στο όχημα…
Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή καθώς για την στάση του αστυνομικού ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή με αποτέλεσμα να επιληφθεί διευθυντής νευραλγικής υπηρεσίας, ο οποίος κάλεσε τον «θυμωμένο» ένστολο και του συνέστησε να προσέχει τι λέει, τι κάνει και πολύ περισσότερο να μην χρησιμοποιεί το… σήμα για να επιτύχει τους σκοπούς του.
Η υπόθεση όμως δεν έκλεισε εκεί καθώς ναι μεν ο παραβάτης αλλά ελέω εξουσίας οξύθυμος αστυνομικός έπαψε να απειλεί, αλλά εξακολουθεί να παρανομεί σταθμεύοντας το χωρίς πινακίδες πλέον αυτοκίνητό του πάνω στον πεζοδρόμο της Ηφαίστου.patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου