20.10.12

Ψάχνει για τον Nibiru η NASA;

Ένας πλανήτης τέσσερις φορές το μέγεθος της Γης μπορεί να βρίσκεται στα άκρα του ηλιακού μας συστήματος, πέρα ​​από τον Πλούτωνα,
σύμφωνα με νέα έρευνα. Πάρα πολύ μακρινός για να εντοπίσει εύκολα από τα συνήθη τηλεσκόπια. Ο αόρατος αυτός πλανήτης θα μπορούσε να τραβάει βαρυτικά τα μικρά παγωμένα αντικείμενα πέρα ​​από τον Ποσειδώνα, και αν αυτό ευσταθεί, μπορεί να  βοηθήσει στην εξήγηση του μυστηρίου στις περίεργες τροχιές αυτών των αντικειμένων.

Ο ισχυρισμός προέρχεται από τον Rodney Gomes, αστρονόμο στο Εθνικό Αστεροσκοπείο της Βραζιλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Gomes παρουσίασε πρόσφατα τα ολοκλήρωμενα υπολογιστικά του μοντέλα που υποδηλώνουν την ύπαρξη του μακρινού πλανήτη.

Σύμφωνα με το ntv.ru: Οι επιστήμονες της NASA ενδιαφέρονται για το μυστηριώδη πλανήτη Nibiru, ο οποίος, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, στο εγγύς μέλλον θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά τη ζωή στη Γη.

Οι μυθικός πλανήτης Nibiru / Planet X ο οποίος, σύμφωνα με την παράδοση των αρχαίων Σουμερίων, περιστασιακά πλησιάζει τη Γη, προκάλεσε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.

Οι επιστήμονες της NASA, επιβεβαίωσαν επίσημα την ύπαρξη του Nibiru ήδη το 1983, και άρχισαν μια σοβαρή έρευνα με ένα ειδικό τηλεσκόπιο ελπίζοντας να εντοπίσουν το μυστηριώδες αντικείμενο στο χώρο και πάλι, γιατί θα μπορούσε να είναι σοβαρή απειλή για τη ζωή στον πλανήτη μας, σύμφωνα με το AN-Online

Κάποια άλλα στοιχεία: 
Η ανακάλυψη του πλανήτη Χ / Nibiru δημοσιεύθηκε στην Washington Post, The New York Times και των ΗΠΑ News το 1983.
Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, η βαρυτική δύναμη του Nibiru, ήταν υπεύθυνη για τον Μεγάλο Κατακλυσμό , την εξαφάνιση της Ατλαντίδας και συχνές πλημμύρες στον κόσμο, ενώ  άλλαξαν και τον άξονα κάποιων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Στις αρχές του περασμένου έτους, το πανεπιστήμιο του Cornell και Lorenzo Iorio αποκάλυψαν ότι η τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη έχει υποστεί μια ριζική αλλαγή.

Η ύπαρξη του πλανήτη Nibiru αμφισβητείται τώρα από τη NASA. Ωστόσο, η παρατήρηση του Nibiru, το 2008, που έγινε με το Τηλεσκόπιο του Νότιου Πόλου, εξαφανίστηκε από αρχεία της. Με το Google Sky σε καθορισμένες συντεταγμένες είναι μια μαύρη επιφάνεια. Σύμφωνα με την Google: "Η μαύρη επιφάνεια προκαλείται από ένα σφάλμα στο πρόγραμμα του υπολογιστή."
Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2011, σχεδόν κατά λάθος η NASA επιβεβαιώνει τον Nibiru / Planet X, στο συνέδριο του NEOWISE. Κατά τη διάρκεια αυτού του συνεδρίου η Amy Mainzer δεν είπε: «ο πλανήτης Χ δεν υπάρχει, λέει « ο πλανήτης Χ δεν έρχεται να μας πάρει »

Έτσι, πρέπει κανείς να ρωτήσει, ποιος είναι ο λόγος που η NASA ψάχνει πάλι για Nibiru / Planet X;

Περιέργως, πριν,λίγες μέρες επιστήμονες από τις ΗΠΑ είπαν ότι: Ο Nibiru θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί από εξωγήινους πολιτισμούς, για να παρακολουθεί τη Γη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου