20.10.12

«Τάγματα» της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν σήμερα στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα


Γενικός συναγερμός έχει σημάνει στους κόλπους της Χρυσής Αυγής με αφορμή την 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Άλσος του Ελληνικού στρατού στο Γουδί.
Το στρατηγείο της Χρυσής Αυγής θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης στην Αθήνα με φόντο τις Ελληνικές σημαίες , τα στρατιωτικά παραγγέλματα και το «εγέρθητι» στη θέα του αρχηγού.
Τα κατά τόπους «τάγματα» του κόμματος ετοιμάζουν δυναμικό παρών, δημιουργώντας μια μεγάλη «φάλαγγα» με ιαχές και στρατιωτική πειθαρχία.
Το σκηνικό που στήνεται στο Γουδί θυμίζει στρατόπεδο. Στην είσοδο θα μοιράζονται μαύρες μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής , από τα μεγάφωνα θα ακούγονται εθνικιστικά εμβατήρια και φυσικά η πρόσκληση αφορά μόνο σε...'Έλληνες.
Τα συνθήματα θα έχουν το ίδιο εθνικιστικό χρώμα των παλαιότερων εκδηλώσεων. «Ψηλά οι σημαίες», «Για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού» , «Πόλεμος στο σύστημα της σαπίλας» και «Εσεται ήμαρ» είναι μερικά από τα τσιτάτα που ήδη έχουν πλαισιώσει και τις αφίσες που έχουν βγει.
Στο Γουδί θα παραβρεθεί σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος στην περσινή εκδήλωση είχε μετατρέψει το παλιό εμβατήριο των Ενόπλων Δυνάμεων «Στρατιώτες στο δρόμο περνάνε » σε «Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε».iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου