10.11.12

Έβλεπε τον αντικαταστάτη του… να δέρνει τη γυναίκα του!

Έβλεπε τον νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του να την χτυπά στην μέση του δρόμου... και δεν παρενέβαινε! Καθόταν και... απολάμβανε το θέαμα αφού όπως λένε οι πληροφορίες, είχε τραβήξει τα πάνδεινα!
Ο λόγος για ένστολο ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.
Ενώ έπινε τον καφέ του στην οδό Γερμανού της Πάτρας  ακούει έντονη συζήτηση και φωνές, η χροιά των οποίων μάλιστα... του φάνηκε γνωστή.
Προσπάθησε να πλησιάσει και έκπληκτος διαπίστωσε πως η γυναικεία -γνώριμή του- φωνή ήταν αυτή της εν διαστάσει συζύγου του.
Στάθηκε διακριτικά (χωρίς να τον βλέπουν) και παρακολουθούσε «ζωντανά» όσα συνέβαιναν.
Το ζευγάρι δεν περιορίστηκε μόνο σε λόγια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ένστολου, ο εκνευρισμένος σύντροφος.... πλάκωσε στο ξύλο την γυναίκα.
Αρχικά ο άνδρας της έδινε χαστούκια, εκείνη προσπάθησε να προφυλαχθεί, δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια ο «νταής» σύντροφος την χτύπησε ακόμη πιο δυνατά με μπουνιές.
Ο ένστολος δεν παρενέβη!
 Όχι επειδή... ευχαριστιόταν να βλέπει τη πρώην γυναίκα του να δέρνεται, αλλά γιατί θεώρησε ότι δεν θα έπρεπε να παρέμβει σε μία υπόθεση ζευγαριού.
Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορούσε την πρώην γυναίκα του. Από την άλλη πλευρά σκέφτηκε πώς... δεν αποκλείεται να έβρισκε και τον μπελά του. Δηλαδή η «πρώην» να τα έβαζε μαζί του... επειδή παρενέβη στην προσωπική της υπόθεση.
Τελικά το επεισόδιο έληξε και το ζευγάρι... πήρε ξεχωριστούς δρόμους. Οσο για τον πρώην σύζυγο; Από τη μία στενοχωριόταν από την άλλη όμως σκεπτόταν... πως κατάντησε η πρώην του!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου