8.11.12

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Κυριακή στο Σύνταγμα !

ΤΟ ραντεβού τους ανανέωσαν για την Κυριακή το απόγευμα στις πέντε στο Σύνταγμα, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, χιλιάδες διαδηλωτές που βρέθηκαν χθες στην πλατεία Συντάγματος. 
 Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ μετά τη 48ωρη γενική απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που ολοκληρώθηκε χθες με υψηλά ποσοστά συμμετοχής, ανακοίνωσε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή.

Ακόμη την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου
στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει 3ωρη στάση εργασίας 12.00-15.00 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στη μία το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Διαφορετική συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, ενώ κοινή ήταν η απαίτηση απόσυρσης ολόκληρου του πολυνομοσχεδίου και ιδιαίτερα όλων των διατάξεων που αφορούν ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Χθες παρά την μαζική προσέλευση πολιτών δεν έλειψαν τα επεισόδια και οι ζημιές στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα για πρώτη φορά τέθηκε σε λειτουργία ο «Αίαντας», εκτοξεύοντας νερό προκειμένου να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της
η συνομοσπονδία τονίζει ότι θα συνεχίσει  τον αγώνα για την απόκρουση των αντεργατικών μέτρων η ψήφιση των οποίων θα οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση την κοινωνία και σε μεγαλύτερη ύφεση την οικονομία. Τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν και σήμερα, απέχοντας από τα καθήκοντά τους, οι δικηγόροι και οι μηχανικοί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου