10.11.12

Η Τσίχλα αποκάλυψε την ερωτική απιστία !

Πού να το φανταζόταν ότι μία... τσίχλα θα ήταν η αφορμή για να τον χωρίσει η γυναίκα του και μάλιστα να του «κόψουν» την καλημέρα ακόμα και μέλη της δικής του οικογένειας που αδυνατούν να του συγχωρήσουν την απιστία. 
Ο λόγος για 48χρονο Πατρινό ο οποίος διατηρεί δύο εμπορικά καταστήματα, ένα στο κέντρο της πόλης και ένα σε συνοικία.
Η σύζυγός του πήρε άδεια από τη δουλειά της για να μείνει μερικές μέρες στην αδελφή της στην Αθήνα και πήρε μαζί και το παιδί τους. Έτσι ο σύζυγος θεώρησε πως βρήκε τη «χρυσή» ευκαιρία για λίγη... εξωσυζυγική περιπέτεια, αλλά δεν φανταζόταν με τίποτα την ατυχία που θα είχε. Έβγαινε κάθε βράδυ με φιλικές του παρέες και την τελευταία νύκτα, πριν δηλαδή την επιστροφή της γυναίκας του, κατάφερε να πείσει μία νεαρή να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.
Πήγαν, ήπιαν, απόλαυσαν τις ερωτικές τους στιγμές και κοιμήθηκαν μαζί στο διπλό κρεβάτι. Την επομένη έφυγαν πρωί πρωί και ο 48χρονος συμμάζεψε ώστε να μην γίνει αντιληπτό πώς βρέθηκε γυναίκα στο σπίτι, το προηγούμενο βράδυ. Αλλά δεν υπολόγισε την... τρέσα που είχε ξεκολλήσει από τα μαλλιά της νεαρής και έμεινε στο κρεβάτι, (κάτω από τα σκεπάσματα συγκεκριμένα), με αποτέλεσμα να μην τη δει ο 48χρονος στη διάρκεια του συμμαζέματος!
Κόλλησε η τσίχλα στην τρέσα
και η... τρέσα στο σεντόνι!
Το κακό ήταν πως ούτε η νεαρή είχε καταλάβει πως έλειπε κομμάτι από την τρέσα γιατί απλώς δεν έκανε κάτι για να την βγάλει. Απλώς, μία τσίχλα είχε κολλήσει στην τρέσα και την ώρα που ξάπλωσε στο κρεβάτι, η τσίχλα κόλλησε στο σεντόνι κι έμεινε εκεί μαζί με την τρέσα.
Την οποία, όπως γίνεται αντιληπτό, βρήκε η... γυναίκα του 48χρονου, με του επέστρεψε από την Αθήνα. Και φυσικά, ούτε που θέλει να ακούσει περί συγχώρεσης και άλλα σχετικά.
Επικοινώνησε κατευθείαν με τον δικηγόρο της. Και το χειρότερο για τον άτυχο σύζυγο; Ότι στο πλευρό της έχουν ταχθεί και όλοι οι δικοί του...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου