28.2.13

Κασιδιάρης: Ο λουφαδόρος Σαμαρας πλήρωσε για να μην πάει στρατό -Ο Βενιζέλος ήταν Ι3 λόγω παχυσαρκίας

Με τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο τα έβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απόφαση να αποσυρθεί η τροπολογία για το γένος στο στράτευμα. 
Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως οι αρχηγοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, ενώ τους κατηγόρησε πως δεν έκαναν στρατιωτική θητεία και τους αποκάλεσε λουφαδόρους.
Για τον πρωθυπουργό είπε πως πλήρωσε και δεν υπηρέτησε 23 μήνες, ενώ για τον κυριο Βενιζέλο είπε πως βγήκε Ι3 λόγω παχυσαρκίας.
Η τροπολογία αναμένεται να κατατεθεί εκ νέου την προσεχή εβδομάδα για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές ότι η τροπολογία εντάσσεται σε μικροκομματικό σχεδιασμό, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να έχει κατατεθεί στην πρόταση νόμου που έχει υποβληθεί από το κόμμα του για την ιθαγένεια.
Αν και ο κ. Καμμένος δήλωσε σύμφωνος με το περιεχόμενο της πρότασης, εξέφρασε την ικανοποίηση του που αποσύρθηκε η τροπολογία γιατί η συζήτηση της θα παραβίαζε τον Κανονισμό
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της θεωρεί την τροπολογία αυτή μικρόψυχη και φοβική και δεν μπορεί να την αποδεχθεί.
Το λόγο ζήτησε και ο Γιώργος Κυρίτσης από τη ΔΗΜΑΡ, ο οποίος δήλωσε αντίθετος με την πρόταση των βουλευτών της ΝΔ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου