8.2.13

Ευχαριστήριο του ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ για τον αγώνα με την ΑΜΦΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την αποπεράτωση του παιχνιδιού με την Άμφεια εξέδωσε το Δ.Σ. του ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων την Διοίκηση της ομάδας, την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και την Ελληνική Αστυνομία για την περιφρούρηση του αγώνα που παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η συνάντηση αποπερατώθηκε με το γνωστό αποτέλεσμα.
Το ευχαριστήριο το οποίο υπογράφει ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Γκόγκας αναφέρει:
"TO Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Ομίλου Καλονερού αισθάνεται την υποχρέωση με την ανακοίνωσή του να ευχαριστήσει αρχικά το Δ.Σ. και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Παπαφλέσσα Άμφειας κ. Π. Σπυρόπουλο για την φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας αναδεικνύοντας το επίπεδο ευγενούς άμιλλας μεταξύ των 2 συλλόγων αφού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας για την εύρυθμη λειτουργία του αγώνα και την παρουσία των διαιτητών και εποπτών διαφυλάσσοντας το κύρος του αθλήματος αλλά κυρίως την Ελληνική Αστυνομία η οποία περιφρούρησε την ομαλή διεξαγωγή τέλεσης του αγώνα πριν την έναρξη και μετά το πέρας αυτού.
Δηλώνουμε ότι μοναδικός σκοπός μας είναι η ανάδειξη του αθλητισμού και ποδοσφαίρου το οποίο σε περιόδους οικονομικής κρίσης αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας και άμιλλας και σε καμία περίπτωση ως μέσο επίλυσης διαφορών ή άλλων ενεργειών. Εδώ και 30 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου,  ο αγώνας μας συνεχίζεται γιατί πάνω από όλα κατανοούμε ότι τα σωματεία και οι παίκτες δίνουν κομμάτι του εαυτού τους και την ψυχή τους για να προσφέρουν στον υγιή φίλαθλο κόσμο".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου