8.2.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Επιχείρηση " Σκούπα " της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 199 άτομα,
εκ των οποίων εκατόν έντεκα (111) ημεδαποί και ογδόντα οκτώ (88) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκατέσσερα (114) οχήματα.
 Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα τέσσερα (34) άτομα, από τα οποία δεκαέξι (16) ήταν ημεδαποί και δεκαοκτώ (18) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
•Ένας (1) ημεδαπός, για Πλαστογραφία.
•Τρεις (3) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
•Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί διέμενε παράνομα στην χώρα και σε βάρος του οποίου κινήθηκε η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Επιπρόσθετα, από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών (3) ημεδαπών ΡΟΜΑ, δύο (2) ανδρών ηλικίας 58 και 30 ετών και μίας (1) 25χρονης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν είκοσι εννέα (29) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν ένα (1) ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και μία (1) πλαστή άδεια κυκλοφορίας οχήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου