13.7.13

«Δεν κρατιέται» η 50χρονη που παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο στην Ξάνθη!

Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα της Πέμπτης η 50χρονη, πρωταγωνίστρια της υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 35χρονου στην Ξάνθη. Η πρόσφατη σύλληψή της για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων  που της απαγόρευαν να προσεγγίζει σε απόσταση 200 μέτρων και να ενοχλεί τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της, δεν φαίνεται ότι την συνέτισε.
Συνέχισε να παρενοχλεί τον 35χρονο

Όλο το προηγούμενο διάστημα συνέχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά με μηνύματα και τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα την Πέμπτη, να συλληφθεί για δεύτερη φορά με την κατηγορία της παραβίασης δικαστικής απόφασης. Η 50χρονη διανυκτέρευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε εκ νέου στην Εισαγγελία, όπου τις έγινε οι απαραίτητες συστάσεις, ορίστηκε νέα δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.
Ήδη την περασμένη Τρίτη, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης, την καταδίκασε σε φυλάκιση 8 μηνών για την πρώτη της σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία, λίγες μέρες μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει δεκτά το Πρωτοδικείο της Ξάνθης.
Προβλήματα στη δουλειά της
Η κατάσταση για την 50χρονη, μητέρα δύο παιδιών  και διαζευγμένη, επιδεινώνεται διαρκώς, η παρενόχλησή της σε βάρος του 35χρονου συνεχίζεται παρά τις συστάσεις που της έχουν γίνει και για λόγους δικής της προστασίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr Ήδη φαίνεται ότι η συμπεριφορά αυτή αρχίζει να απασχολεί και τον εργασιακό χώρο της και δημιουργούνται επιπρόσθετα προβλήματα, παρότι οι εμπλεκόμενοι επιχειρούν να τη συνετίσουν σε πνεύμα ανθρώπινης ευαισθησίας.
Seleo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου