12.7.13

Αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στο δρόμο Μεσσήνη -Ριζόμυλος

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς έκανε αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στο δρόμο Μεσσήνη-Ριζόμυλος.       
Στο πλαίσιο της  εργολαβίας «Συντήρηση 82ης Εθνικής Οδού  Μεσσήνη- Ριζόμυλος»,προϋπολογισμού 400.000 €, εκτελούνται ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης της επιφάνειας και της πρόσφυσης του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με τη διάστρωση αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα πάχους 4 εκ. σε διάφορες θέσεις.
Όπως διαπίστωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Βελίκας ,όπου υπήρχε φθαρμένος και πολυρηγματωμένος ασφαλτοτάπητας και προκειμένου να μην αλλοιωθεί η μηκοτομή της οδού, θα γίνει φρεζάρισμα της υφιστάμενης επιφάνειας σε βάθος 5 εκ. και στη συνέχεια τις επόμενες  δύο ημέρες θα διαστρωθεί νέος αντιολισθηρός ασφαλτοτάπητας.Επίσης με τη συγκεκριμένη εργολαβία θα εκτελεσθούν επενδεδυμένες τάφροι  και καταθέσεις, για τη σωστή απορροή των ομβρίων  υδάτων  και τη διαπλάτυνση του καταστρώματος .Επίσης θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας σε διάφορες επικίνδυνες στροφές  και σε γέφυρες.
Ο κ. Αλευράς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εκτέλεσης του έργου, τονίζοντας ότι θα συμβάλει στην ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου