13.7.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. Γκρεμoτσακίστηκε «ματάκιας» από το Παλαμήδι !!!

Ισχυρό σοκ υπέστη πριν δυο μέρες ζευγαράκι, ένας ντόπιος και μια αλλοδαπή, που είχε βρει ερωτική φωλιά στη σκιά του Παλαμηδιού. «Ματάκιας» έπεσε, κυριολεκτικά, επάνω τους κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων!

Το ζευγαράκι είχε γνωριστεί σε μπαράκι του Ναυπλίου και η ανάγκη… εκτόνωσης των παθών της σάρκας τους οδήγησε κάτω από ένα πεύκο, πάνω από τον δρόμο που οδηγεί από την Αρβανιτιά στην Καραθώνα. 

Δεν είχε περάσει πολύ ώρα, όμως, και κατά την κορύφωση του ερωτικού πάθους ένοιωσαν πέτρες να κατρακυλούν προς το μέρος τους και πριν συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε ακολούθησε και ο αίτιος του ξαφνιάσματος. Μεσήλικας, γνωστός «ματάκιας», ήρθε κουτρουβάλα και έπεσε επάνω τους!

Πριν συνέλθουν από τη δυσάρεστη έκπληξη και πριν προλάβουν να σκεπάσουν τη γύμνια τους, ο μεσήλικας ανασηκώθηκε με κόπο και άρχισε να τρέχει κουτσαίνοντας προς την κατεύθυνση της πόλης… Προς την ίδια κατεύθυνση άρχισε να τρέχει και η σοκαρισμένη αλλοδαπή μισοντυμένη και εκστομίζοντας βαριές εκφράσεις για τη χώρα μας και τους κατοίκους της.

Άφωνος από την όλη εξέλιξη ο εραστής, κάθισε για να συνέλθει στη ρίζα του πεύκου και μετά, με ένα φακό, ερεύνησε να δει από πού έπεσε ο απρόσκλητος επισκέπτης της νύχτας. 

Πίσω από ένα αθάνατο ήταν το «στρατηγείο» της παρακολούθησης, όπου ανακάλυψε κιάλια νυχτός, ένα μαξιλαράκι, ένα ρολό χαρτί υγείας και… υγρά μωρομάντηλα!

Οργανωμένος ο «ματάκιας» αλλά, όπως αποδείχθηκε, μια ρίζα από το αθάνατο έγινε η αιτία να σκοντάψει, να αποκαλυφθεί, να γκρεμοτσακισθεί και να χάσει τον εξοπλισμό του φωτο: palamidi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου