13.7.13

Άγριος καυγάς με Νοσοκόμες -Τίς πέταξε το στήθος έξω !!!

Οι δύο γυναίκες αρπάχτηκαν και η μία «έγδυσε» τη συνάδελφό της
Σκηνές …απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από μερικές ημέρες στους διαδρόμους του γενικού κρατικού νοσοκομείου της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας».
 Όλα αυτά στη διάρκεια άγριου καυγά μεταξύ δύο παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων που είχε ως αποτέλεσμα να …λυθεί ο στηθόδεσμος της μιας και να πεταχτεί το αρκετά πλούσιο στήθος της έξω! 
Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, στην παθολογική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου μάλιστα επικρατούσε πανδαιμόνιο από κόσμο.
 «Πρωταγωνίστριες» του μοναδικού επεισοδίου ήταν μία ελληνίδα αποκλειστική νοσοκόμα και μία αλβανίδα συνάδελφός της. Και οι δύο όμως ήσαν παράνομες. Δηλαδή δεν ανήκαν στο ειδικό σωματείο αποκλειστικών νοσοκόμων που μόνο αυτές έχουν νόμιμο δικαίωμα να φροντίζουν νοσηλευόμενους ασθενείς. 
Πώς άρχισαν όλα; 
Η ελληνίδα νοσοκόμα είχε αναλάβει έναν ασθενή και καθόταν δίπλα του. Και ξαφνικά την αλλοδαπή να μπαίνει στον θάλαμο και να αφήνει κάρτες με το όνομα και το τηλέφωνό της (απαγορεύεται που απαγορεύεται, άφηναν και business card!).
 Η ελληνίδα αντέδρασε και της ζήτησε να μαζέψει τις κάρτες της και να εγκαταλείψει το χώρο. Η αλλοδαπή όμως της απάντησε χρησιμοποιώντας μία ακατανόμαστη φράση και τα αίματα «άναψαν» αμέσως! Οι δυο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί και άρχισαν να σπρώχνουν η μία την άλλη, βγαίνοντας από το θάλαμο και συνεχίζοντας τον τσακωμό στον διάδρομο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνοδών των ασθενών. 
Πάνω λοιπόν στα τραβήγματα κόπηκαν τα κουμπιά του πουκαμίσου της αλλοδαπής και ταυτόχρονα σκίστηκε το σουτιέν της, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ξεγυμνωθεί από τη μέση και πάνω, διαθέτοντας μάλιστα ...ιδιαιτέρως μεγάλου μεγέθους στήθη! 
Αλλά αυτό δεν λειτούργησε «πυροσβεστικά» στον τσακωμό. Απεναντίας, η αλλοδαπή συνέχισε να μάχεται σαν μαινόμενος ταύρος αδιαφορώντας για τα βλέμματα όλων που είχαν «καρφωθεί» πάνω της! Τελικά παρενέβησαν νοσηλεύτριες και η ασφάλεια του νοσοκομείου και το επεισόδιο έληξε εκεί…
Καθημερινοί οι διαπληκτισμοί
Πάντως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, όπως αναφέρουν αποκλειστικές νοσοκόμες που είναι αναγνωρισμένες για να ασκούν σχετικά καθήκοντα. Δηλώνουν βέβαια ότι δεν έχει πάρει τέτοια έκταση άλλος διαπληκτισμός, αλλά οι διαμάχες μεταξύ παράνομων νοσοκόμων φαίνεται πως είναι στην ημερήσια διάταξη. 
Κι αυτό μετά την παρέμβαση των υπευθύνων της Υγείας στην περιοχή να σταματήσει το φαινόμενο της υφαρπαγής εργασίας των νόμιμων νοσοκόμων από τις παράνομες. 
Με τη διαφορά ότι αυτή η παρέμβαση έγινε μόνο για το ΠΠΝΠ και από τότε όλες οι παράνομες πήγαν στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας». Και η συμφόρηση που δημιουργήθηκε έχει προκαλέσει αρκετές προστριβές…
 dete.ge

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου