15.7.13

Ντ.Νικολάκου :«Αλχημείες » Έκοψαν και έραψαν την δημοσκόπηση στα μέτρα τους !

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ …ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ  - ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ »!
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ».
Με δηλώσεις της η Αντιπερειφερειάρχης  Πελοποννήσου Ντίνα  Νικολάκου μίλησε για σκοπιμότητες και ανακρίβειες από την πλευρά της εφημερίδας η οποία συνειδητά με «αλχημείες » προσπαθεί να «κατευθύνει » το αναγνωστικό της κοινό σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό τον ΣΥΡΙΖΑ του οποίου μάλιστα χαρακτήρισε  όργανο το συγκεκριμένο μέσο .
Στις δηλώσεις της η κα Νικολάκου διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο  τον «τρικούβερτο καυγά » και δήθεν διαλόγους που ουδέποτε υπήρξαν  με τον κο Αλευρά, τον οποίο  « δημοσιοποίησε » η Ελευθερία με αποκλειστικό σκοπό να πλήξει πολιτικά  την Περιφερειακή αρχή με ανακρίβειες.
Συνεχίζοντας η κα Νικολάκου  αναφέρθηκε στην παρουσίαση της δημοσκόπησης  που διενέργησε  τοπικό μέσο της Κορίνθου από την συγκεκριμένη  εφημερίδα που ενώ ο περιφερειάρχης έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις  μεταξύ των ονομάτων που τέθηκαν προς μέτρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  η συγκεκριμένη εφημερίδα με «αλχημείες »παρουσιάζει το άσπρο-μαύρο  διαστρεβλώνοντας συνειδητά  την πραγματικότητα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου