26.9.13

ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ -Συνεχίζουν τα «καμώματα» στο ΠΑΣΟΚ

Αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι σίγουρο ότι θα είχε πάρει ένα βούρδουλα κι όποιον πάρει ο χάρος, αφού στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να «τσιμπιούνται» μεταξύ τους.
Στη λογική του «τσιμπήματος» μπήκε και ο κατά τα άλλα σοβαρός Γιώργος Ντόλιος λέγοντας: «….υπάρχει και το γνωστό θέμα της απροθυμίας μιας σειράς υπουργών της κυβέρνησης.  
Στην κυβέρνηση Παπανδρέου ήτανε καθολική η αρρώστια αλλά δυστυχώς και παρά το ότι ωρίμασε το πράγμα, ο πρώτος χρόνος της κυβέρνησης Σαμαρά είχε πολλούς απρόθυμους υπουργούς».
Εδώ είναι που τρελαίνεσαι, αφού ο Γιώργος Ντόλιος ήταν Υφυπουργός της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου και μάλιστα στο κορυφαίο υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Είναι τρελό να θεωρεί, και το θεωρεί αφού μιλάει για καθολικότητα, ότι και ο ίδιος συνειδητά ήταν απρόθυμος ως υφυπουργός να παράγει έργο στο υπουργείο αρά να υπηρετήσει την εντολή που είχε από τον λαό.
Εκείνο που σε τρελαίνει περισσότερο με τα «καμώματα» των ΠΑΣΟΚΩΝ, άρα και τα «καμώματα» του Γιώργου Ντόλιου, είναι ότι οι ίδιοι μηδενίζουν και το έργο που παρήγαγαν.
Έτσι, ο συγκεκριμένος υφυπουργός θεωρεί απρόθυμο έργο τον Καλλικράτη ή τη διαύγεια που φέρουν και την υπογραφή του…
Αυτά βλέπει φαίνεται και ο Γιάννης Ραγκούσης που πήρε το ιμάτιο του και πήγε στην Πάρο…και δε λέει να το κουνήσει από εκεί…

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου