" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.9.13

Νοσοκομείο Καλαμάτας ...ΔΕΝ "παίζονται" οι άνθρωποι !!!

 "ΞΕΚΟΚΑΛΛΙΣΑΝ "...ΤΟ ΕΣΠΑ !!!
Συνεχίζονται ομαλά και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Διοίκησης του Νοσοκομείου  Καλαμάτας η ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων στο ΕΣΠΑ της ηλεκτρομηχανολογικής και ιατροτεχνολογικής αναβάθμισης  του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Σήμερα Πέμπτη 26/9/2013 παραδόθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα από την μειοδότρια εταιρία του διεθνούς διαγωνισμού, σημαντικός ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και ειδικότερα  δύο (2)  ατμογεννήτριες 1500 (Kgr/H)  προϋπολογισμού 80.000€.

Οι  δύο νέες ατμογεννήτριες  σύγχρονης τεχνολογίας, θα συμβάλουν
καθοριστικά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων εξοικονομώντας σημαντικά ποσοστά ενέργειας και κατ’ επέκταση  περαιτέρω μείωση των δαπανών από την αγορά πετρελαίου.

Επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η παραλαβή στους νέους λέβητες θέρμανσης τριών (3) τεμαχίων και προϋπολογισμού 90.000€  επιτυγχάνοντας πια σε σημαντικό ποσοστό την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου και αναχρονιστικού  ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου