27.9.13

ΕΛ.ΑΣ -"Σκούπα " στην Μεσσηνία - Είκοσι συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 117 οχήματα και 223 άτομα.

Προσήχθησαν 66 άτομα και συνελήφθησαν 20, που κατηγορούνται, έξι για βεγγαλικά, ένας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, τρεις Ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο για παραβίαση σφραγίδων αρχής και οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 23 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 15 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 φωτοβολίδες.

Επιπρόσθετα, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι Ρομά, ιδιοκτητών και κατόχων οχημάτων, τα οποία είχαν κατασχεθεί και όπως προέκυψε έχουν παραποιημένα και τροποποιημένα τα στοιχεία κυκλοφορίας τους. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου