26.9.13

Στους δρόμους της Αθήνας τραγουδάει κόρη γνωστού πολιτικού!!


Στους δρόμους της Αθήνας τραγουδάει κόρη γνωστού πολιτικού!!

Πρόκειται για την κόρη πρώην υπουργού, η οποία διάλεξε έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης... Η 23χρονη τραγουδίστρια δοκίμασε τις ικανότητές της στο street performance, τραγουδώντας μαζί με φίλους της στους δρόμους της Αθήνας. 
Η νεαρή κοπέλα έπειτα από ένα επιτυχημένο μουσικό ξεκίνημα στον «Σταυρό του Νότου» άφησε για λίγο τη σκηνή και... αποφάσισε να βγει έξω.
Ο λόγος για την κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, γνωστή πλέον στο ροκ καλλιτεχνικό στερέωμα της Αθήνας, ως Pavlina V. 
Με μια κιθάρα και ένα ντέφι, λοιπόν, η Παυλίνα πραγματοποίησε την πρώτη της υπαίθρια παράσταση έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης. Καλοκαίρι στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και οι περαστικοί μαγεύτηκαν από το φωνητικό ταλέντο της νεαρής τραγουδίστριας.
Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημέριδα "Πρώτο Θέμα", «Μια μέρα με καλό καιρό παίζαμε μουσική στα σπίτια μας και είπαμε να πάμε να παίξουμε έξω, να μας δει ο κόσμος, να του φτιάξει η διάθεση και ενδεχομένως να φτιάξει και η δική μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε μετά από πολλή σκέψη ή με κάποιο ιδιαίτερο σκοπό...».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου