" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.11.13

Βρέθηκε νεκρός στον πάτο της θάλασσας με μια πέτρα δεμένη γύρω από τη μέση του

Το πρωί του Σαββάτου γύρω στις 11.00, βρέθηκε πνιγμένος 78χρονος άντρας από τη Σούρπη, του οποίου την εξαφάνιση είχε δηλώσει στην Αστυνομία ο γιος του, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε βάθος 10 μέτρων, με μια πέτρα να τον κρατάει στον πάτο της θάλασσας, δεμένη με σχοινί γύρω από τη μέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού σώματος και οι έρευνές τους, τους οδήγησαν στον εντοπισμό του Ι.Χ. αυτοκινήτου του ηλικιωμένου, στο λιμανάκι της περιοχής Νηές Σούρπης.

Στη συνέχεια, στο σημείο έσπευσαν να συνδράμουν στον εντοπισμό του 78χρονου, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, με 3 δύτες, 1 φουσκωτό σκάφος, όπως επίσης και εθελοντές της Λέσχης Βατραχανθρώπων Μαγνησίας, οι οποίοι ερευνούσαν την θαλάσσια περιοχή "Βαθύ", με τη βοήθεια 2 αλιευτικών σκαφών, "Ευαγγελίστρια" και "Σπυρίδων".

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και ανεσύρθη πνιγμένος στην ακτή απο εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.
e-Volos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου