" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.11.13

Economist: Δύσκολος χειμώνας για την ελληνική κυβέρνηση


Economist: Δύσκολος χειμώνας για την ελληνική κυβέρνηση

Ένας «δύσκολος χειμώνας», με πολλά καυτά μέτωπα ανοιχτά,περιμένει την ελληνική κυβέρνηση, αναφέρει σε άρθρο του ο βρετανικός Economist.
Οπως επισημαίνει, ο φόρος ακινήτων και η τιμή του πετρελαίου είναι δυο από τα αγκάθια που φέρνουν αναστάτωση στην ελληνική κοινωνία και δημιουργούν προβλήματα στον κυβερνητικό συνασπισμό.
«Είναι η εποχή των κακών νέων» αναφέρει σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο επικαλείται το βρετανικό έντυπο, εξηγώντας ότι ο σύμβουλος με την εν λόγω φράση, αναφέρεται στην αρχή του χειμώνα που προμηνύεται ιδιαζόντως δύσκολη περίοδος.
«Τότε, τα- στεγνά από μετρητά- ελληνικά νοικοκυριά θα αρχίσουν αν ανησυχούν για την τιμή του πετρελαίου. Ο νέος φόρος ακινήτων που αναμένεται να παρουσιαστεί στην βουλή στις 21 Νοεμβρίου είναι ένας ακόμη πονοκέφαλος» και δεν αναμένεται να εγκριθεί με την παρούσα μορφή του, επισημαίνει ο Economist, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι σε αυτό το ήδη ασφυκτικό πλαίσιο, οι πιστωτές πιέζουν περισσότερο τον Αντώνη Σαμαρά για την λήψη νέων μέτρων.

«Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας. Ωστόσο, αν συνεχίζει να κάνει κοιλιά το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, η νεόκοπη εμπιστοσύνη των αγορών σε μια ελληνική ανάκαμψη θα μπορούσε γρήγορα να ξεθωριάσει» υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου