" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.11.13

Κατήγγειλε την ερωμένη του επειδή ...ροχάλιζε

Δεν ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει μια βραδιά εφήμερου σεξ. 
Ο Μπέντζαμιν Ντάντλς από το Ουισκόνσιν κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας να... απομακρύνουν τη γυναίκα που κοιμόταν στο κρεβάτι του, η οποία ροχάλιζε τόσο δυνατά που δεν τον άφηνε να κοιμηθεί
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Smoking Gun, ο 41 ετών Ντάντλς πέρασε τη νύχτα του με τη συγκεκριμένη γυναίκα, έκαναν σεξ και στη συνέχεια επιχείρησαν να κοιμηθούν.
Ο ύπνος κατέληξε σε μαρτύριο για τον Νταντλς, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 04:00 τα ξημερώματα, ζητώντας από τους αστυνομικούς να έρθουν και να πάρουν τη γυναίκα από το σπίτι του.
«Ροχαλίζει σαν τρένο» είπε και σύμφωνα με τις αφηγήσεις των αστυνομικών ο άνδρας φαινόταν να είναι μεθυσμένος.
Οι αστυνομικοί πήγαν, όντως, στο σπίτι του Ντάντλς και εξέτασαν τη γυναίκα, η οποία πάσχει από υπνική άπνοια, κρίνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.
Στη συνέχεια προσπάθησαν να εξηγήσουν στον 41χρονο ότι δεν διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα και ότι δεν είναι δουλειά της αστυνομίας το ότι αποφάσισε να την φέρει σπίτι του.
Αφού του πρότειναν να ξαπλώσει στον καναπέ, τον συμβούλεψαν να αντιμετωπίσει το ζήτημα μόλις ξυπνήσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου