" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.11.13

Πως να κάνεις σεξ άμα έχεις ...λουμπάγκο;

Το λουμπάγκο... επιβάλει εμπάργκο στο σεξ σε τόσους ανθρώπους στην Αγγλία όσο σχεδόν τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού
Δηλαδή σε 7 εκατομμύρια Άγγλους και Αγγλίδες, 14 εκατομμύρια αν υπολογίσουμε ότι λόγω αυτής της κατάσταση δεν κάνει σεξ και ο/η σύντροφός τους.  
Η έρευνα έγινε σε 2.056 άτομα και αποκάλυψε ότι το 14% έχει σταματήσει το σεξ επειδή πονάει στην πλάτη. Από εκείνους που είχαν υποφέρει από χρόνιο ή οξύ πόνο στην πλάτη, το ένα τέταρτο (24%) είπε επίσης, ότι το λουμπάγκο τους έχει ρίξει ψυχολογικά, ενώ το ένα τρίτο (35%), ομολόγησε ότι ο πόνος τους έχει κάνει ευέξαπτους και έχουν πολλά νεύρα. 
Περίπου το 15% δήλωσε ότι κλαίει από τον πόνο.
Ισως κάποιος που έχει λουμπάγκο να μπορούσε να κάνει σεξ αν είναι άντρας με τη γυναίκα από πάνω ή αν είναι γυναίκα με τον άντρα από πάνω.
 Άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι το στοματικό ή το σεξ στο πλάι, όμως αν οι πόνοι είναι έντονοι είναι μάλλον αδύνατον να συγκεντρωθείς στην πράξη... 
Πάντως στοιχεία για τους Έλληνες (με λουμπάγκο) δεν έχουμε πρόχειρα, αλλά αν σκεφτούμε ότι αυτή η φαρμακευτική εταιρία που βγάζει γνωστή αλοιφή για τους μυϊκούς πόνους, έχει "ρίξει" πολύ διαφήμιση στην αγορά, μάλλον και εμείς έχουμε θέμα με την πλάτη μας...
Πηγή: DailyMail/ The London Spine Clinic/ backpainhelp.com.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου