1.1.15

ΣΟΚ - Μωρό 22 ημερών πέθανε από την πείνα ενώ η οικογένεια χλαπάκιαζε!

Μια τρομακτική είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ. Ένα μωρό κορίτσι που ονομαζόταν Μπέτσεϊ πέθανε από την πείνα, δεμένη στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, την ίδια ώρα που οι γονείς της χλαπάκιαζαν σε φασντ φουντ στη Φλόριντα.
Οι γονείς του μόλις 22 ημερών παιδιού κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού και παραμέληση βρέφους, το οποίο υπέφερε.
Η Ρούμπι Στίβενς, 23 ετών, και ο σύζυγός της Ρόι Στίβενς, 48 ετών, από την Ιντιάνα, βρίσκονταν στην κεντρική Φλόριντα στις 23 Δεκεμβρίου για να επισκεφτούν συγγενείς τους. Είχαν πάει σε ένα εστιατόριο και έτρωγαν, ενώ είχαν αφήσει το μωρό στο αυτοκίνητο.
Κάλεσαν ασθενοφόρο όταν ανακάλυψαν ότι το βρέφος δεν αντιδρούσε. Ο θάνατος του παιδιού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.
«Το παιδί υπέφερε φρικτά τις 22 ημέρες ζωής του», είπε στους δημοσιογράφους ο Μάικ Λινκ, υποδιοικητής της Αστυνομίας του Λέικλαντ. Ο ίδιος είπε ότι οι φωτογραφίες του μωρού προκαλούν την απόλυτη φρίκη.
«Όταν είδα τις φωτογραφίες… σοκαρίστηκα! Είμαι στην Αστυνομία 30 χρόνια, ποτέ δεν έχω αντικρίσει κάτι σαν και αυτό».
Η Ρούμπι Στίβενς είπε στις Αρχές ότι όταν έφτασαν στη Φλόριντα τσέκαρε το παιδί και επειδή τα πόδια του ήταν κρύα το κάλυψε με μια κουβέρτα.
Στη συνέχεια με τον σύζυγό της και τους συγγενείς τους πήγαν για φαγητό στο εστιατόριο.
Όταν η μητέρα πήγε να πάρει το μωρό από το αυτοκίνητο παρατήρησε ότι ήταν απόλυτα απαθές και το κορμί του ήταν κρύο.
Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι παιδί πέθανε από πείνα εξαιτίας παραμέλησης. Ήταν ήδη νεκρό τρεις ώρες πριν οι γονείς αντιληφθούν ότι είχε ξεψυχήσει.
Η αυτοψία έδειξε ότι παιδί 22 ημερών ζύγισε μόλις 1 κιλό και 810 γραμμάρια, έχοντας χάσει ένα κιλό από την γέννησή του. Κανονικά έπρεπε να ζυγίζει περίπου 3,5 κιλά.
Το παιδί είχε επίσης αφυδατωθεί και δεν είχε λάβει καμιάς ποσότητας τάισμα 6 ή 7 ώρες πριν πεθάνει.
Η Ρούμπι Στίβενς είπε στην Αστυνομία ότι θήλαζε το παιδί κάθε δύο ή τρεις ώρες.
Όταν όμως η Αστυνομία της είπε τι είχε βρει η νεκροψία, παραδέχθηκε ότι δεν είχε ταΐσει το μωρό της για ένα ολόκληρο 24ωρο, επειδή είχε… κίνηση στο δρόμο.
Η ίδια αργότερα είπε στους αστυνομικούς ότι το βρέφος έδειχνε να έχει θέματα υγείας, αλλά… έχασε το ραντεβού με τον παιδίατρο στις 18 Δεκεμβρίου.
Από την άλλη, ο Ρόι Στίβενς, ο σύζυγος, δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Με άλλα λόγια, η 22 ημερών μικρούλα ήταν τέκνο «απιστίας» και για αυτό τον λόγο ο σύζυγος δεν ασχολιόταν με το παιδί.
Μαζί τους στο αυτοκίνητο το ζευγάρι είχε και τα άλλα δύο παιδιά του, τον ενός έτους γιο του και τη δίχρονη κόρη τους. Και τα δύο παιδιά ήταν υγιέστατα και τα έχει αναλάβει η Πρόνοια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου