" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.1.15

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ - Έρχεται " Μπόλικο " χιόνι !!!

Όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, δείχνουν πως πολικό ψύχος και πυκνά χιόνια, θα κατέβουν στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Αττική και την Αθήνα ακόμα και ως τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις στην Εύβοια, την Φθιώτιδα, την Βοιωτία αλλά και την Αττική, καθώς και σε όλο το βόρειο, βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τα χιόνια μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία του Greek-Weather.Org, θα φτάσουν ως και την Αθήνα αλλά και τον Πειραιά και θα είναι πυκνά, ενώ φαίνεται να το στρώνει κιόλας ως και τον Πειραιά και μάλιστα με αρκετά εκατοστά χιονιού....

Βέβαια το Greek-Weather.Org, τονίζει πως αυτή είναι η πιθανή πρόβλεψη για τις παραπάνω περιοχές, και πως ενδέχεται για κάποιες λεπτομέρειες μέσω των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, τα χιόνια να κινηθούν πιο ανατολικά προς το ανατολικό Αιγαίο και να μην είναι τόσο πυκνά.

Πάντως να έχετε η Αθηναίοι στον νου σας πως την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται κρύο και πολλά χιόνια αλλά και παγετός !!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου