2.1.15

Ν. Τσούκαλης για ΔΗΜΑΡ: Νιώθω ταπεινωμένος, υποβαθμισμένος, και εντελώς εξευτελισμένος


Ν. Τσούκαλης για ΔΗΜΑΡ: Νιώθω ταπεινωμένος, υποβαθμισμένος, και εντελώς εξευτελισμένος

Σκληρές δηλώσεις για το ναυάγιο της ΔΗΜΑΡ και αιχμές για τη στάση του Φ. Κουβέλης, έκανε ο βουλευτής Ν. Τσούκαλης.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Τσούκαλης δήλωσε πως νιώθει ταπεινωμένος, υποβαθμισμένος, απαξιωμένος και εντελώς εξευτελισμένος για την αποτυχία της συνεργασίας και τονίζει πως προϋπόθεση για να είναι υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ στις εκλογές είναι ο “μονόδρομος” της συνεργασίας με τις δυνάμεις της Οικολογίας.

«Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε ή διαχειρίστηκε η ηγεσία του κόμματος τον μονόδρομο για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση» είπε ο κ. Τσούκαλης στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου ταπεινωμένο, υποβαθμισμένο, απαξιωμένο και εντελώς εξευτελισμένο και πόσο μάλλον, όταν αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από ένα κόμμα της αριστεράς... Τριανταπέντε χρόνια που είμαι στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς τέτοια ιταμή συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί, ακόμα και όταν το ΠαΣοΚ ήταν στα καλύτερα του...».

Ο κ. Τσούκαλης τόνισε, δε, πως είναι «μονόδρομος» για το κόμμα του «ο σχηματισμός ενός -λεγόμενου- μίνι συνασπισμού, δηλαδή η συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς με όλες τις δυνάμεις της Οικολογίας και ο σχηματισμός ενός σχήματος που θα παλέψει σθεναρά τον λαϊκισμό, τον αντιευρωπαϊσμό, τον αντιμεταρρυθμισμό και θα προτείνει μια διέξοδο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας... Είναι προφανές ότι υπάρχουν ευθύνες και κυρίως στη διαπραγματευτική ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει χρόνος να αποδοθούν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου