21.1.15

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Να ψηφίσουμε την παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και το μέλλον της χώρας


Στην Καλαμάτα και στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Θουρίας συνέχισε τις περιοδείες της την Τρίτη 20 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου.


Το πρωί της Δευτέρας η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε τη ΔΕΗ, το Τελωνείο, το ΣΔΟΕ, το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο, τη ΔΟΥ, τις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, το ΚΕΠΠΥΕΛ και το ΙΚΑ Καλαμάτας, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους εξυπηρετούμενους πολίτες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Νάντια Γιαννακοπούλου περιόδευσε σε Αρφαρά, Πλατύ, Άρι, Θουρία, Καλάμι, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μαγαζιά και καφενεία και συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής. 
Στις συνομιλίες της με τους κατοίκους τόνισε μεταξύ άλλων: "Η ψήφος στις εκλογές της Κυριακής θα είναι καθοριστική για τον τόπο
μας. Γι' αυτό πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το θυμό, την αγανάκτηση και την απογοήτευση - όσο δικαιολογημένη κι αν είναι - και να λειτουργήσουμε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Να ψηφίσουμε την παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και το μέλλον της χώρας. Και η παράταξη αυτή είναι η Δημοκρατική Παράταξη. Είναι το ΠΑΣΟΚ."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου