30.10.15

«Δεν συμβαίνει ούτε στο σινεμά» - Κλέφτης στη Ρόδο...συνέλαβε τον εαυτό του!

Είναι αυτό που λέμε «δεν συμβαίνει ούτε στο σινεμά» - Διαρρήκτης στη Ρόδο πήγε να ανοίξει αποθήκη αλλά παγιδεύτηκε από τη συρόμενη πόρτα

Είναι αυτό που λέμε «δεν συμβαίνει ούτε στο σινεμά». Διαρρήκτης στη Ρόδο πήγε να ανοίξει αποθήκη αλλά παγιδεύτηκε από τη συρόμενη πόρτα που μάγκωσε τα χέρια του.
Στο σημείο έσπευσε αρχικά η αστυνομία, στη συνέχεια το ΕΚΑΒ και στο τέλος η Πυροσβεστική υπηρεσία της Ρόδου, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν!
Το απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό που αποκαλύπτει η ΡΟΔΙΑΚΗ, σημειώθηκε στη συνοικία του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Ρόδου.
Ο διαρρήκτης, μπήκε αρχικά σε παλιά μονοκατοικία στην οποία απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες της. Αφού πήρε ο,τι μπορούσε, επιχείρησε να διαρρήξει και μια ακόμα αποθήκη που υπήρχε στο σημείο.
Εκεί όμως αυτό που έτυχε δεν έχει ξαναγίνει: Ο  δράστης, 31 ετών, δοκιμάζοντας να ανοίξει την συρόμενη πόρτα της αποθήκης και να μπει μέσα σε αυτήν, κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες μάγκωσε τα δάχτυλά του στην πόρτα(!) με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Στην αρχή δοκίμασε μόνος του να ξεφύγει αλλά ήταν αδύνατο. Εν τω μεταξύ, επειδή ο πόνος ήταν αφόρητος, άρχισε να καλεί σε βοήθεια!
Οι γείτονες που αντιλήφθησαν περί τίνος επρόκειτο, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και η ομάδα ΔΙΑΣ, εντοπίζοντας έτσι τον διαρρήκτη για… γέλια και για κλάματα.
Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον απεγκλωβίσουν, αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού τα δάχτυλά του είχαν μαγκώσει (και μάλιστα για τα καλά) στην συρόμενη πόρτα. Για το λόγο αυτό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφθασε αργότερα ασθενοφόρο με δύο διασώστες.  Ούτε όμως και οι διασώστες μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τον διαρρήκτη παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν.
Έτσι ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία κατάφερε να σηκώσει την συρόμενη πόρτα και να απεγκλωβίσει τον διαρρήκτη,  ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου όπου και κρατείται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου