31.10.15

Ψηφίζεις Βαγγέλα σου βγαίνει πάλι Αλέξης!

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει σα τρελός και πάλι τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αντίπαλο. 
 
Του έχει ρίξει πρόσφατα στο κεφάλι 8 μονάδες διαφορά, τον έχει βάλει να υπογράψει όλα
τα μέτρα -άρα πως να κάνει αντιπολίτευση- και πάνω από όλα η εικόνα ενός "παλαίμαχου της πολιτικής τον βολεύει για να τον ισοπεδώνει απλά και μόνο με το επιχείρημα παλιός vs νέος.

Δεν είναι εξάλλου δύσκολο να καταλάβει κανείς την ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή αφού την ώρα που η κυβέρνηση περνάει τα πιο δύσκολα μέτρα του Μνημονίου, ο Βαγγέλας τρέχει στα βουνά και τα λαγκάδια ψάχνοντας ψήφους. 


Όπως επισημαίνουν και ΤΑ ΝΕΑ στο εξώφυλλό τους και στο ρεπορτάζ που έχουν "στο Μαξίμου είναι κοινό μυστικό πως ο Πρωθυπουργός θα προτιμούσε να έχει απέναντί του στα έδρανά της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη".

Παράλληλα, επισημαίνει με νόημα ότι είναι "προτιμότερο για το Μαξίμου να έχει απέναντί του έναν αρχηγό που ψήφισε το περασμένο καλοκαίρι το Μνημόνιο, και όχι ένα άλλο πρόσωπο που εύκολα μπορεί να απορρίψει πτυχές της Νέας Συμφωνίας με το αιτιολογικό πως δεν ήταν εκείνος υπεύθυνος για ό,τι ψηφίστε από το κόμμα του".

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, το Μαξίμου είναι έτοιμο να καλύψει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ακόμη και για το ζήτημα της εμπλοκής του στο θέμα των εξοπλισμών, προκειμένου να μην έχει ούτε "πληγή" κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας.

O Αλέξης Τσίπρας δε θέλει ανανέωση κύριοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου