31.10.15

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ !!! Ζητάνε από γιαγιά 92 χρονών να κατέβει στην πόλη για να πληρώσει....

Δεν πίστευαν στα μάτια τους από αυτό που είδαν μία 92χρονη και ο σύζυγός της από τη Δάφνη του Δήμου Ήλιδας όταν πήραν στα χέρια τους τον ΕΝΦΙΑ .

Σύμφωνα με το σχετικό έντυπο, η 92χρονη καλείται να καταβάλει το ποσό του …1,40 ευρώ . 


Το ποσό είναι αστείο και αυτό είναι που έχει εξοργίσει το ζευγάρι των ηλικιωμένων τον Βασίλη Προκόπη και την σύζυγό του Αγγελική είναι ότι περισσότερα τα χρήματα που θα αναγκαστούν να ξοδέψουν για να μεταβούν στην τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ της Αμαλιάδας για να πληρώσουν το σχετικό φόρο χωρίς να ληφθεί υπόψην η ταλαιπωρία τους.
«Θα έπρεπε να ντρέπονται, αυτό δεν είναι κράτος. Είναι αδιανόητο να καλούν μία γυναίκα 92 ετών να πληρώσει 1,40 ευρώ. Αυτά περιμένει το κράτος για να ορθοποδήσει, έτσι θα βγούμε από την κρίση; Από τη μία μας κόβουν τις συντάξεις και από την άλλη προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Για να μετακινηθούμε στην Αμαλιάδα για να εξοφλήσουμε τον ΕΝΦΙΑ θέλουμε πολύ περισσότερα χρήματα. Και από την άλλη, θέλουν να βάλουν μία γυναίκα 92 χρονών να περιμένει στην ουρά; Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά» ξεσπά ο κ. Προκόπης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου