" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.10.15

«Χρονοταξιδιώτης» υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα πήγε στον Άρη το 1981 ως πρέσβης της Γης

Όταν ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν 19 ετών στάλθηκε ως απεσταλμένος της Γης στον Άρη, υποστηρίζουν ο Άντριου Μπασιάγκο (Andrew D. Basiago) και ο Γουίλιαμ Στίλινγκς (William Stillings), δύο άνδρες που συστήνονται ως χρονοταξιδιώτες σε απόρρητα πειράματα των ΗΠΑ.

Οι δύο «χρονοταξιδιώτες» ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος Ομπάμα στα νιάτα του συμμετείχε σε μια άκρως απόρρητη αποστολή της DARPA.
Η DARPA είναι μια υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών υπεύθυνη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τον στρατό των ΗΠΑ.
Όπως λένε οι Μπασιάγκο και Στίλινγκς, στρατολογήθηκαν μαζί με τον Μπάρακ Ομπάμα και τη σημερινή επικεφαλής της DARPA, Ρετζίνα Ντάγκαν.
Αποστολή τους ήταν να ταξιδέψουν μέχρι τον Άρη ως πρέσβεις στους Αριανούς.
Η μεταφορά στον Άρη δεν γινόταν με διαστημόπλοιο αλλά μέσα από ένα χώρο που λεγόταν «δωμάτιο άλματος», κάτι σαν αστρική πύλη δηλαδή.
Ο Μπάρακ Ομπάμα, λένε οι ίδιοι, πήγε στον Άρη δύο φορές μεταξύ του 1981 και του 1983.
Ο Μπασιάγκο γενικώς λέει διάφορες περίεργες ιστορίες.
Υποστηρίζει ότι ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε πολλά περίεργα πειράματα από την εποχή που ήταν παιδί.
Σε μια φωτογραφία από τον αμερικανικό εμφύλιο, ισχυρίζεται ότι εικονίζεται ο ίδιος σε παιδική ηλικία, όταν τον τηλεμετέφεραν πίσω στον χρόνο.
fotografia
Σε αυτή τη φωτογραφία ο Άντριου Μπασιάγκο λέει ότι είναι το παιδί.

Σύμφωνα με την ιστορία του, στις αρχές της δεκαετίας του 1970 συμμετείχε, αν και παιδί, στο άκρως απόρρητο πείραμα της DARPA για το ταξίδι στον χρόνο, με την κωδική ονομασία «Πρόγραμμα Πήγασος».
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1863 στο Γκέτισμπουργκ και σύμφωνα με τον Μπασιάγκο αποτελεί απόδειξη του ταξιδιού που ισχυρίζεται ότι έκανε πίσω στον χρόνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου