24.12.15

ΒΟΓΚΑΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ! Στη φυλακή 20άρα επειδή…φωνάζει πολύ στο σεξ!

Νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού, απολαμβάνει να φωνάζει, να ουρλιάζει και να σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι όταν κάνει σεξ με τον σύζυγο της, με τη διαφορά ότι αφήνει …ανοιχτά τα παράθυρα! 

H Gemma Wale, 23 ετών βγάζει το δικό της …γούστο όταν κάνει σεξ. 
Τις αρέσει να φωνάζει και να σηκώνει όλο τον κόσμο στο πόδι. Κάτι που δεν αρέσει όμως καθόλου στους γείτονες που έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στην αστυνομία ότι η Gemma δεν τους αφήνει να κοιμηθούν. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, όποτε συνευρίσκεται με τον σύντροφο της, τρίζουν τα τζάμια όλων των σπιτιών του ήσυχου δρόμου.
 

«Τα παιδιά μας δεν μπορούν να κοιμηθούν και το πρωί πρέπει να πάνε σχολείο», λένε οι γείτονες. «Έχουμε γέροντες και άρρωστους ανθρώπους στο σπίτι που χρειάζονται ανάπαυση και ακούμε την κυρία να ουρλιάζει νύχτα μέρα», θα συμπληρώσει μια άλλη. Τελικά οι αγανακτισμένοι γείτονες αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να… ηρεμήσουν τα αυτιά τους. Η μήνυση εκδικάστηκε από το δικαστήριο του Birmingham, το οποίο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 2 εβδομάδων την… φωνασκούσα μητέρα και τις επέβαλε και πρόστιμο 150 λιρών.
Και αυτή είναι η δεύτερη φορά που καταδικάζεται η άτακτη μητέρα.Η συνήγορος της Gema, Shanaz Begum, τόνισε ότι με τη διάσταση που έλαβε το θέμα η πελάτισσα της έχει στοχοποιηθεί και δεν μπορεί να ξεμυτίσει, έξω από την πόρτα του σπιτιού της. «Είναι ταπεινωμένη και έχει αναγκαστεί να μένει αυτή την περίοδο στο πατρικό της μέχρι να ξεχαστεί το θέμα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου