24.12.15

ΦΩΤΟ - Χριστουγεννιάτικο θαύμα: Κοριτσάκι «αναστήθηκε» μισή ώρα μετά τον θάνατό της!

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που οι γονείς της Μπέλα νόμιζαν ότι θα την έχαναν για πάντα. 
Η 41χρονη Φραντσέσκα και 44χρονος Λι έβλεπαν την κόρη τους να περνά τις τελευταίες της στιγμές αφού το μηχάνημα το οποίο την κρατούσε στη ζωή αποσυνδέθηκε.
Ωστόσο μισή ώρα αργότερα και ενώ το κοριτσάκι ήταν νεκρό, όλοι έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε επιστρέψει και ανέπνεε μόνο του.
Τα Χριστούγεννα η Μπέλα θα ψάλλει ύμνους στο σπίτι της στο Έσεξ στη Βρετανία έχοντας αναρρώσει πλήρως.
«Είναι εκπληκτικό, σαν να μας έπεσε το λαχείο. Η Μπέλα ολοκλήρωσε την οικογένειά μας και τώρα είναι απίστευτο πόσο καλά τα πάει. Όταν λέει ‘μαμά’ λιώνει η καρδιά μου», λέει η μητέρα της.
Η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε όταν η Μπέλα άρχισε να χάνει τα μαλλιά και τις δυνάμεις της. Η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία όταν οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρές ανωμαλίες και στις δύο πλευρές του εγκεφάλου. Οι γιατροί είπαν πως πιθανώς έπασχε από μιτοχονδριακό νόσημα, που είναι θανατηφόρο.
«Μας είπαν τρεις φορές πως δεν θα τα κατάφερνε κι έτσι κάθε μέρα προσευχόμασταν στο πλευρό της», περιγράφει η μητέρα της.
Στις 21 Ιουλίου η οικογένεια ενημερώθηκε πως είχε έρθει η ώρα να πουν αντίο.
«Καθόμουν και σκεφτόμουν ‘γιατί σε μας;’. Όλοι κλαίγαμε», περιγράφει η μητέρα της. Έβγαλαν τις τελευταίες τους φωτογραφίες και η αναπνευστική στήριξη αποσυνδέθηκε.
Μισή ώρα αργότερα όμως συνέβη ένα θαύμα. Τα επίπεδα οξυγόνου ανέβηκαν και πάλι και οι γιατροί είπαν στους συντετριμμένους γονείς πως η κόρη τους θα τα κατάφερνε!

«Δεν έχω ξανακλάψει από τότε. Τα συναισθήματά μου έχουν παγώσει, είχα κλάψει τόσο πολύ όλη εκείνη την περίοδο που δεν έχω πια δάκρυα. Θα μου πάρει καιρό να το ξεπεράσω, να περιμέναμε να πάρει την τελευταία της ανάσα!», λέει η μητέρα της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου