24.12.15

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! Ταξίδεψε από την Ινδία ως τη Σουηδία με ποδήλατο για να βρει την αγαπημένη του!

Η ιστορία του ανθρώπου που έκανε το απόλυτο ταξίδι της αγάπης με ποδήλατο από την Ινδία στη Σουηδία για να δει την αγαπημένη του, έχει κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στο διαδίκτυο.
Μια ανάρτηση στο Facebook ήταν ικανή να συγκεντρώσει πάνω από 113.000 likes, και αναφέρεται στην ιστορία του Δρ Kumar Mahanandia Pradyumna ο οποίος πέρασε από οκτώ χώρες με το ποδήλατό του μόνο και μόνο για να βρει τη σημερινή σύζυγό του Charlotte Von Schedvin στην πατρίδα της. Η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε το 1975 όταν η πλούσια 19χρονη Von Schedvin, που ήταν φοιτήτρια στο Λονδίνο εκείνη την εποχή, ταξίδεψε στην Ινδία και συνάντησε τον φτωχό αλλά γνωστό καλλιτέχνη πορτραίτων Mahanandia.
fbgh01Ο Ινδός γεννήθηκε το 1949 στην Odisha και παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τις σπουδές του, κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο College of Art στο Νέο Δελχί, όπου εξάσκησε το ταλέντο του. Όταν η νεαρή Von Sledvin συναντήθηκε με τον καλλιτέχνη ξετρελάθηκαν ο ένας με τον άλλον. Εκείνος εντυπωσιάστηκε με την ομορφιά της και εκείνη με την σπάνια απλότητά του σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook. Παρά την αντίθετη γνώμη των οικογενειών τους, το ζευγάρι σύντομα παντρεύτηκε και η Charlotte πήρε το ινδικό όνομα Charulata.
fbgh03Το 1978, ήρθε η ώρα για την Charlotte να επιστρέψει στην πατρίδα της και ζήτησε από το σύζυγό της να την ακολουθήσει στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Mahanandia ήταν στη μέση των σπουδών του και της είπε ότι θα την ακολουθούσε όταν αυτές ολοκληρώνονταν. Το ζευγάρι έμεινε σε επαφή μέσω επιστολών που έστελναν ο ένας στον άλλον και παρά τις προσφορές της κοπέλας να στείλει τα αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι ο Mahanandia ήταν αποφασισμένος να την συναντήσει με τα δικά του μέσα. Πούλησε τα υπάρχοντά του και κατάφερε να εξοικονομήσει χρήματα για να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο για να ξεκινήσει το ατρόμητο ταξίδι.

fbgh02Από το Νέο Δελχί πέρασε το Αφγανιστάν, το Ιράν, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Δανία. Δεν ήταν όλα ρόδινα φυσικά. Το ποδήλατό του χάλασε πολλές στο δρόμο και έπρεπε να μείνει χωρίς τρόφιμα για μέρες. Συνολικά, το ταξίδι κράτησε τέσσερις μήνες και τρεις εβδομάδες πριν τελικά φτάσει στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Κατά την άφιξη είχε να αντιμετωπίσει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας μετανάστευσης, οι οποίοι εξεπλάγησαν με την ιστορία του και την αφοσίωσή του όταν τους έδειξε τις φωτογραφίες από το γάμο του. Οι γονείς της τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκαλιές και 40 χρόνια αργότερα το ζευγάρι είναι ακόμα ευτυχισμένο και παντρεμένο. Ο Δρ Mahanandia είναι Πρέσβης της Ινδίας στη Σουηδία και ζει με τη σύζυγό του και δύο παιδιά του εκεί. Έχει γίνει γνωστός στη Σουηδία ως καλλιτέχνης και Σύμβουλος Τέχνης και Πολιτισμού.
fbgh05

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου