24.12.15

Τα "έψαλαν" στον Πέτρο Τατούλη

Υποδεχόμενος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Τρίπολης, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του 11ου Συντάγματος Πεζικού της Τρίπολης, το Σώμα Οδηγών Τρίπολης, το Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης, τους Μωραΐτες, το Κέντρο Χορού «Χοροτεχνία» και το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης, που έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης:

«Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να αποτελέσουν τον οδηγό ανάτασης της ψυχής των απανταχού Πελοποννησίων της γης. Όλοι εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για τον τόπο μας και την πατρίδα μας, όλοι εμείς πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Οι πολίτες, που εμείς κλείσαμε στα σπίτια τους, πρέπει να βγουν έξω και να διεκδικήσουν το μέλλον του τόπου και της πατρίδας. Οι πολίτες πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη λύση
των δυσβάσταχτων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Η ψυχή των Πελοποννησίων συνιστά το ισχυρό μέτωπο ανάταξης της πατρίδας και εκφράζει την ελπίδα και την αισιοδοξία. Εμπιστευόμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα τις δικές μας δυνάμεις και αυτό συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητά μας.
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά σε όλους».  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου