26.12.15

Σέξυ Ελληνίδα ηθοποιός "πίνει καφέ" με τον Κλούνεϊ

Ελληνίδα σταρ "πίνει καφέ" με τον ΚλούνεϊΗ ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη σε διαφήμιση με τον διάσημο σταρ 

Σε ποια σέξι Ελληνίδα ηθοποιό θα απαντήσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ «What else?», όταν εκείνη θα τον ρωτήσει αν ο καφές που πίνει είναι γνωστής μάρκας, της οποίας ο Αμερικανός σταρ είναι... πρέσβης;
Για να σας βοηθήσουμε, θα σας πούμε πως είναι γεννημένη στο Σίδνεϊ και ο αδερφός της είναι γνωστός σκηνοθέτης (οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν). Επίσης είναι fashion icon, ενώ έχει υπογράψει και δική της σειρά ρούχων.
Πρόκειται για την Νατάσα Καλογρίδη, που κέρδισε τον εν λόγω ρόλο δίπλα στον γοητευτικό Τζορτζ ύστερα από κάστινγκ, στο οποίο πήραν μέρος δεκάδες μοντέλα και ηθοποιοί απ' όλον τον κόσμο. Ωστόσο η Ελληνίδα ηθοποιός κέντρισε το ενδιαφέρον της παραγωγής αλλά και του ίδιου του Κλούνεϊ.
Από το στενό περιβάλλον της πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφη ηθοποιός και αδερφή του Αντώνη Καλογρίδη είναι μια από εκείνες που πήραν το «πράσινο φως» ώστε να βρεθούν στον ίδιο χώρο με τον διάσημο σταρ και να του... κλέψουν τον μυρωδάτο espresso μέσα από τα χέρια του.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΙΛ
Το γεγονός ότι μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και αποπνέει κοσμοπολίτικο αέρα συνέβαλαν πολύ στο να κερδίσει τον ρόλο, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το ιδιαίτερο στιλ της. Άλλωστε, η Καλογρίδη εκτός από υποκριτική και κινησιολογία, έχει σπουδάσει και σχέδιο μόδας. Μάλιστα, όσο βρισκόταν στην Αυστραλία είχε πάρει μέρος σε διαγωνισμό για την ένδυση υπαλλήλων ενός υπουργείου και είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο.
Όσο για το πού θα γυριστεί το νέο σποτ; Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σίγουρα η διαφήμιση θα κεντρίσει άλλη μία φορά τους τηλεθεατές, αφού σε αυτό συμβάλλουν η γοητεία του ηθοποιού, το χιούμορ των ιστοριών, οι ωραίες γυναίκες που συμμετέχουν, οι τοποθεσίες και οι guests, με πιο πρόσφατους τον κωμικό ηθοποιό Τζακ Μπλακ, αλλά και τον Γάλλο πρωταγωνιστή του «The artist», Ζαν Ντιζαρντέν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου