23.12.15

ΑΜΑΛΙΑΔΑ - "Πάγωσε " μπροστά στο ATM!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης σταμάτησε σε τράπεζα της Αμαλιάδας, για να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού...

Θύμα ληστών έπεσε ένας 52χρονος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (21-12-2015) στην Αμαλιάδα, λίγα λεπτά μετά την επίσκεψη που έκανε σε ΑΤΜ τράπεζας. Συγκεκριμένα ο 52χρονος περίπου στις 23.30 το βράδυ, πήγε στο ΑΤΜ της ΕΤΕ, σύμφωνα με πληροφορίες για να ενημερωθεί για τον τραπεζικό του λογαριασμό και όχι για να κάνει ανάληψη.

Φεύγοντας από εκεί, δύο άντρες προφανώς τον παρακολουθούσαν. Ενώ περπατούσε στο δρόμο οι δύο άντρες που επέβαιναν σε ένα «παπάκι» σταμάτησαν μπροστά του και του έκοψαν το δρόμο. Φορούσαν κράνη και σκούρα ρούχα και ο συνεπιβάτης κατέβηκε.

Με την απειλή μαχαιριού του ζήτησε χρήματα. Ο 52χρονος πάγωσε και δεν αντέδρασε. Τότε ο ληστής άρχισε να ψάχνει τις τσέπες του μπουφάν του και σε μια τσέπη βρήκε το ποσό των 500 ευρώ. Το πήρε, ανέβηκε στο μηχανάκι και μαζί με το συνεργό του τράπηκαν σε φυγή… Ο 52χρονος στη συνέχεια μετέβη στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου