18.12.15

Οι ομοφυλόφιλοι «απαντούν» στον Αμβρόσιο με φιλιά έξω από τη Μητρόπολη

Μετά τους «σκληρούς» χαρακτηρισμούς του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο κατά των ομοφυλοφίλων η ομάδα ακτιβιστών Queerborg που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) ετοιμάζει την «σοκαριστική» απάντηση της.
Καλεί λοιπόν τους πολίτες, ομοφυλόφιλους και μη, που τους στηρίζουν ην Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι σε συγκέντρωση κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Μητροπολιτική Αμβρόσιου, έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.  
Όπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου που έχουν αποστείλει στα μέσα ενημέρωσης «Φιλιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, κρατάμε χέρια μπροστά από τη Μητρόπολη Αθηνών. Αγαπιόμαστε» ενώ οι ακτιβιστές συμπληρώνουν «στις ροχάλες του Αμβρόσιου απαντάμε με express σκ... μέσω www.shitexpress.com».
Πρόκειται για μια σελίδα η οποία δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί! 

Αυτούσιο το δελτίο τύπου:   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ KISS_FOR_EQUALITY_GR

«Στο Φτύσιμο Απαντάμε με Φιλιά Έξω από την Μητρόπολη Αθηνών  
Στις ροχάλες του Αμβρόσιου απαντάμε με express σκατά μέσω www.shitexpress.com. Καταδικάζουμε το μίσος, διεκδικούμε ίσα δικαιώματα για όλ@. Φιλιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, κρατάμε χέρια μπροστά από τη Μητρόπολη Αθηνών. Αγαπιόμαστε.
Η ομάδα Queerborg αποτελείται από ακτιβιστές που προασπίζουν την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών γύρω από τις διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Καλούμε όλ@ τ@ άτομ@ εντός, εκτός κι επί τα αυτά του κουίρ φάσματος, που υποστηρίζουν την απόλυτη ισχύ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χωρίς διακρίσεις να στηρίξουν με την παρουσία τ@ς το πρώτο βήμα για ίσα δικαιώματα σε ετερόφυλα κι ομόφυλα ζευγάρια και να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις μίσους του Αμβρόσιου.
Υποστηρίζουμε την Αγάπη.
Αμβροσία.
ΟΧΙ στον Αμβρόσιο.
ΝΑΙ στην Αγάπη.
Πατάσσουμε την ομοφοβία.
Αποτάσσουμε το στίγμα.
Πατάσσουμε την ομοφοβία.
Καταδικάζουμε το μίσος.
Πατάσσουμε την ομοφοβία.
Διεκδικούμε την ισότητα.
Πατάσσουμε την ομοφοβία.
Φωνάζουμε Α Γ Α Π Η.
Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά. #ΥΓΕΙΑ #ΚΑΥΛΑ #ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ημερομηνία & Ώρα: 22/12/2015 & 12-1μ.μ. Τοποθεσία: Μητρόπολη Αθηνών».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου