13.7.16

ΣΟΚ - Έβγαλαν στο «κλαρί» 14χρονη έναντι 80 ευρώ την ώρα!

Νεαρή ιερόδουλη τη μύησε στα μυστικά του σεξ με σκληρές ταινίες πορνό και ερωτικά βοηθήματα
- «Διαφήμιζαν» το κορίτσι στο Facebοok αφού πρώτα το είχαν φωτογραφίσει γυμνό.
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δράσης κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικο κορίτσι στην πορνεία. Η απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης και ανακαλύπτοντας γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού στο Facebook.
H ιστορία διαδραματίστηκε σε οίκο ανοχής στην Καλλιθέα, όπου το ανήλιο κορίτσι εκδιδόταν από τους μαστροπούς του για 80 ευρώ την ώρα.
Ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε να έχει ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, με αποτέλεσμα να περάσει χειροπέδες στον 48χρονο μαστροπό, την 50χρονη υπεύθυνη για τη λειτουργία του οίκου ανοχής,σε έναν 47χρονο οδηγό που μετέφερε το παιδί σε ερωτικά ραντεβού, καθώς και σε μια 23χρονη στον ίδιο οίκο ανοχής. Μάλιστα η νεαρή πόρνη φέρεται να ήταν και ουσιαστικά ο άνθρωπος, που «έσπρωξε» στην πορνεία την ανήλικη.
Μάλιστα όπως αναφέρει η «Espresso», η 23χρονη ιερόδουλη ήταν η «δασκάλα» στη ανήλικης κοπέλας καθώς άρχισε να της δείχνει σκληρές ταινίες πορνό, ενώ με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων «δίδασκε» στο παιδί τα μυστικά του σεξ.
Όταν οι μαστροποί θεώρησαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχθεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην περιοχή της Καλλιθέας και την φωτογράφισαν με αισθησιακά εσώρουχα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του Facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ. Αμέσως η 14χρονη άρχισε να δέχεται πελάτες ικανοποιώντας τα βίτσια τους.
Από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε πως η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της στο Μενίδι. Μετά τη φυγή από το σπίτι της, αλλά και την εγκατάλειψη του σχολείου της, βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα της 23χρονης που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα.
Εκεί η 23χρονη πόρνη έφερε σε επαφή την 14χρονη με τον 48χρονο μαστροπό, ο οποίος άρχισε να της μιλά για τη μεγάλη ζωή, ενώ τα βράδια διασκέδαζαν σε κλαμπ και κέντρα διασκέδασης. Κάπως έτσι η ανήλικη κοπέλα ενέδωσε στις απαιτήσεις του μαστροπού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου