22.12.16

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ – Ασύλληπτος παραμένει ο δολοφόνος της 35 χρονης Γεωργίας

Δύο εβδομάδες μετά την στυγερή δολοφονία της 35 χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου μητέρας 4  ανήλικων παιδιών με κυνηγετικό όπλο σε αγροτικό δρόμο στην Λεύκη Γραγαλιάνων  ο στυγνός δολοφόνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος 

Η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας  που έχει αναλάβει την υπόθεση  συνεχίζει  τις  έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας και την σύλληψη του δράστη
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση είναι αισιόδοξοι  ότι σύντομα οι έρευνες θα έχουν θετικά αποτελέσματα και  ο δράστης της στυγερής δολοφονίας θα οδηγηθεί  ενώπιον της δικαιοσύνης.
Οι έρευνες έχουν εστιαστεί σε ανάλυση των στοιχείων τόσο από τα ευρήματα στο σημείο της δολοφονίας όσο και από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας και των Ανθρωποκτονιών της Αθήνας τις πρώτες ημέρες.
Αν και τις πρώτες ώρες ο 55χρονος πυροσβέστης σύζυγος εξετάσθηκε ως ύποπτος, την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος του κανένα στοιχείο.
Δεν είναι, όμως, ο μόνος που μπήκε στο κάδρο των υπόπτων της Αστυνομίας. 
Εξετάζονται κι άλλα άτομα στο στενό κύκλο του ζευγαριού, αλλά και της ίδιας της 35χρονης. 
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει κάμερες από καταστήματα της περιοχής, ενώ φυσικά έχει γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για όσους μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου