22.12.16

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ" - ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

25-30 περίπου κορίτσια και αγόρια συμμετέχουν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις προπονήσεις του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας "Αριστόδημος", μαθαίνοντας καθημερινά όλο και περισσότερες τεχνικές που βελτιώνουν τη γνώση και την τεχνική τους κατάρτιση στο ιδιαίτερο άθλημα της Πάλης, στον μοναδικό ενεργό σύλλογο Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης στη Μεσσηνία.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου που από την πρώτη κιόλας ημέρα έδειξαν μεράκι και διάθεση και σωστή και μεθοδική δουλειά ώστε το έργο και η παρουσία του «Αριστόδημου» στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής να έχει παρόν και μέλλον, θέλοντας να δώσουν στα παιδιά του συλλόγου περισσότερες ευκαιρίες εξοικείωσης σε αγωνιστικές και ανταγωνιστικές συνθήκες, πρόσφατα φιλοξένησαν στο κλειστό στάδιο της Μεσσήνης, αθλητές από την Σπάρτη για προπόνηση, γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων.
Η δύναμη του νεοσύστατου Συλλόγου, έχει ήδη αυξηθεί και πλέον αριθμεί 30 αθλητές και αθλήτριες που τη φετινή αγωνιστική σεζόν θα πραγματοποιήσουν τις παρθενικές τους εμφανίσεις σε επίσημους αγώνες της ΕΛΟΠ, υπό το βλέμμα του προπονητή τους, καθηγητή του ΕΠΑΛ Μεσσήνης, με ειδικότητα στην Ελευθέρα Πάλη, Ομοσπονδιακό προπονητή και βαλκανιονίκη, Γιώργο Ευθυμιάδη.
Αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Πανελληνίου Παμπαίδων και Παγκορασίδων, ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 

Εκεί το σύνολο της δύναμης του Συλλόγου θα δώσει το παρόν διεκδικώντας την είσοδό του στην τελική φάση.
Επίσης, στις προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου είναι η ανάληψη μιας διοργάνωσης το Φεβρουάριο του 2017, ενός δηλαδή τουρνουά παμπελοποννησιακο, όπως βεβαίως και άλλων σημαντικών αναπτυξιακών διοργανώσεων τις οποίες διεκδικεί με αξιώσεις χάρη στην πολλή καλή διοργάνωση της περσινής χρονιάς στην Μεσσήνη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης.

Εγγραφές και πληροφορίες
Για όσους επιθυμούν να μυηθούν στον όμορφο κόσμο της πάλης, μπορούν να το κάνουν με μόλις 15 ευρώ το μήνα (κόστος συνδρομής).
Εγγραφές γίνονται καθημερινά το πρωί από τις 8 έως 10 στα γραφεία του Συλλόγου, και το απόγευμα στο κλειστό   στην οδό Ιωάννη Καρατζά (δημοτική αγορά της Μεσσήνης), έναντι του μουσείου Κατσουλίδη.
Παράλληλα από τον Σύλλογο έχει κυκλοφορήσει ένα θεματικό ημερολόγιο (κόστος 10 ευρώ) τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τους αθλητές/τριες.
(Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6994939400, e-mail: aristodhmos2016@gmail.com)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου