29.12.17

Πάτε ταξίδι; Δείτε πότε θα βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια

Το 2018 είναι προ των πυλών και πολλοί από εμάς έχουμε στη λίστα των επιθυμιών μας για το νέο έτος ένα ταξίδι και δη, στο εξωτερικό. 
Όμως η οικονομική κρίση, σε πολλές περιπτώσεις το καθιστά… ανέφικτο. 
Πότε είναι, λοιπόν, η καλύτερη στιγμή για να βρούμε τα πιο οικονομικά εισιτήρια;
Μετά από έρευνα που περιελάμβανε 100 εκατομμύρια διαφορετικές τιμές εισιτηρίων για πάνω από 1700 προορισμούς παγκοσμίως, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Momondo αποκάλυψε πότε είναι η πιο κατάλληλη εποχή να κλείσεις την πτήση και το ξενοδοχείο ώστε να κάνεις την μεγαλύτερη οικονομία.  
Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, η πιο έξυπνη προσέγγιση είναι να κλείσεις δύο μήνες πριν την ημερομηνία που επιθυμείς να ταξιδέψεις, καθώς τότε έχεις την μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχεις εκπτώσεις και προσφορές στις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες.
Η έρευνα επίσης αποκάλυψε πως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου είναι η Τρίτη, που συνήθως σου δίνει την δυνατότητα να γλιτώσεις μέχρι και 10% των χρημάτων σου για εισιτήρια σε σχέση με την Παρασκευή ή το Σάββατο, όταν οι πτήσεις τείνουν να είναι πιο ακριβές.
Επίσης οι απογευματινές ή βραδινές πτήσεις είναι πάντα φθηνότερες αν και ίσως δεν συμφέρει να πληρώσεις το ξενοδοχείο για μία διανυκτέρευση αν πρόκειται να φτάσεις στον προορισμό σου πολύ αργά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου